MASARNIA

Wacławscy

O nas

mięso
&
wędliny

wieprzowina

wołowina

O nas

Zakład Uboju, Skupu i Przetwórstwa Mięsnego z Brzozowa jest jednym z czołowych producentów wędlin w województwie podkarpackim.
Sukces naszej działalności opiera się na stosowaniu wyłącznie tradycyjnych, sprawdzonych receptur. Smak i jakość naszych wyrobów spełniają oczekiwania najbardziej wyrafinowanych podniebień.

oferta

Osobiście odpowiadamy za każdy etap przygotowywania mięsa do sprzedaży: zakupujemy żywiec najwyższej jakości, posiadamy własną ubojnię, produkujemy wyroby wieprzowe, wołowe , a także wędliniarskie i garmażeryjne.

Współpracujemy tylko ze sprawdzonymi i zaufanymi dostawcami.
O doskonałej jakości naszych wędlin świadczy fakt, że działamy zgodnie z międzynarodowym systemem kontroli jakości HACCAP, który jest dostosowany do surowych wymagań i standardów Unii Europejskiej.


nasza

Oferta

Nasze wyroby są najwyższej jakości. Produkcja opiera się na tradycyjnych metodach i domowych przepisach. Dzięki temu smak naszych wędlin przeniesie Cię do polskiej wsi z czasów dzieciństwa. Smakowite i pachnące produkty naszego wyrobu nadają się do kanapek, zdrowych przekąsek oraz stanowią idealny dodatek do sałatek.

Tradycyjna swojska szynka z masarni w Brzozowie jest znana na całym Podkarpaciu. Jej smak, zapach oraz delikatność zapamiętasz na długo co sprawi, że na stałe zagości ona na Twoim stole.

Nie używamy sztucznych dodatków, aromat produkowanej u nas wiejskiej kiełbasy pozyskiwany jest wyłącznie podczas wędzenia. To idealna przekąska na polskim stole podczas świąt, czy spotkań rodzinnych.

W naszej ofercie znajdziecie również pyszne wędliny podrobowe: salceson, pasztet, pasztetową oraz kaszankę. Idealnie doprawione zachwycą Twoje podniebienie.


SKUP

Kontakt

Zakład Uboju Skupu i Przetwórstwa Mięsnego Marcelina i Jan Wacławscy Sp.j.
ul. Poniatowskiego 7
36-200 Brzozów

(13) 434 13 58

Wszelkie prawa zastrzeżone MASARNIA WACŁAWSCY 2019. Kopiowanie treści zabronione.
Może niczego to nie zmienia, ale mamy obowiązek poinformować Cię o korzystaniu z plików cookie. Więcej informacji o plikach cookie.